19.08.2010 г., 20:24 ч.

Щастлива, че те имам... 

  Поезия » Любовна
3403 0 1

Щастлива съм, защото те открих.
Ти превърна живота ми в красив миг.
Показа ми какво е любовта.
Накара ме да се чувствам аз жена.
Изтри от сърцето ми всички преди теб.
Намери за душата ми лек.
Влюбих се, няма да го крия.
Искам с теб света да преоткрия.
И нека хванати под ръка,
се изгубим във вечността.
Любов моя, разбери,
сърцето ми за теб гори!
Като слънце озаряваш дните ми
и сбъдват се мечтите ми.
Няма да те пусна, знай,
с теб ще продължа докрай!
Готова съм и ще ти дам любовта,
защото ти си мойта сбъдната мечта.
Моето щастие си ти,
за друг не те заменям – запомни!!!       

© Диляна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??