26.07.2017 г., 8:32 ч.

Щастлива лудост 

  Поезия
500 3 6

Разлях се в мечтите -

превърнах се в мак!

Погалих си дните,

после ситния мрак...

Разгърнах дъгата

и едничко разбрах -

че е малка тъгата,

щом не си в прах!

И щастлива тогава,

аз ей така полудях...

Сега съм лилава...

В пеперуден замах!

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??