26 июл. 2017 г., 08:32

Щастлива лудост 

  Поэзия
497 3 6

Разлях се в мечтите -

превърнах се в мак!

Погалих си дните,

после ситния мрак...

Разгърнах дъгата

и едничко разбрах -

че е малка тъгата,

щом не си в прах!

И щастлива тогава,

аз ей така полудях...

Сега съм лилава...

В пеперуден замах!

© Ивелина каменова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??