4.12.2008 г., 23:05 ч.

Щастлива съм 

  Поезия » Любовна
790 0 2
Щастлива съм, че те намерих.
Щастлива съм, че си до мен.
Щастлива съм, но докога?
Ще продължава ли дълго това?
Или ще бъде за ден, за два?
Искам те за дълго,
но съдбата ще позволи ли?
Ще намеря начин да те задържа.
Каква ли цена ще трябва да платя?
Дано не е висока тя,
защото не мога да позволя
друга да плати тази цена!!!

© Марияна Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??