26.10.2010 г., 21:44 ч.

Щастливо омъжена 

  Поезия » Любовна
805 0 0

Привличаш ме, силно ме притискаш,

разпознавам твоите ухания и потрепвам.

Чувствам се силна, безмерно щастлива.

Единствено теб желая и обичам.

 

Заповядай ми нещо, ще ти го дам -

няма невъзможни неща между нас.

Ще се взирам вечно в очите ти

и ще те правя безкрайно щастлив.

 

Ще докосвам устните ти с целувки,

името ти ще изричам с нежност.

Нали затова се венчават хората -

за да се обичат и да са щастливи.

 

 

                                                              На моя съпруг Васко

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??