31.08.2007 г., 19:45 ч.

"Щастливо" семейство 

  Поезия
636 0 4
Той си падаше по млади момичета.
Тя по - млади мъже.
Живееха заедно под един покрив,
но за друго копнееше тяхното сърце.
Той излизаше с ученички,
малко свежа плът.
Не, никога не се притесняваше,
че ще бъде подложен на съд.
А тя харесваше тийнейджъри,
големи колкото нейните синове.
Грижеше се за тях всекидневно
и ги "гледаше" доста добре.
Всяко семейство си има свои тайни,
а то имаше само една.
И всеки един от двамата съпрузи,
по някакъв начин преодоляваше своята тъга.
Загинали бяха двамата им сина,
едновременно - тежка скръб!
И всеки от тях се опитваше да оцелее,
и да намери своят път.
Той си падаше по млади момичета.
Тя по - млади мъже.
Всички щастливи семейства си приличат,
но това, тук, вече щастливо не бе!
Той си падаше по млади момичета!
Тя по - млади мъже!

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??