31.05.2004 г., 14:38 ч.

Ще... 

  Поезия
1185 0 1
В прекрасен ден
       ще си до мен.
От страст опиянен
       ще бъда аз.
Екстаз
       безумен,
              в нас роден
ще ни обземе.
Ще се стопят
       пространство,
                     време.
Нощта ще събере
              сърцата,
ще ни погали с лъч
              зората.

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??