31 may 2004, 14:38

Ще... 

  Poesía
1186 0 1
В прекрасен ден
       ще си до мен.
От страст опиянен
       ще бъда аз.
Екстаз
       безумен,
              в нас роден
ще ни обземе.
Ще се стопят
       пространство,
                     време.
Нощта ще събере
              сърцата,
ще ни погали с лъч
              зората.

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??