23.09.2008 г., 21:26 ч.

Ще... 

  Поезия » Любовна
1268 0 5
Ще дойда в утрото ти сънено,
ще пристъпя тихо до твоето легло,
ще погаля с устни очите ти неразсънени,
ще помилвам нежно твоето чело.

Не ще те будя - обещавам,
само ще те гледам с влюбени очи,
съня ти сладък няма да нарушавам,
трудно ще ми е, но сърце ми ще устои.

И когато дойде време да си тръгна,
на пръсти тихо ще излезна аз,
но знай, аз пак при теб ще се върна,
твоя ще съм до сетния си час.

© Христина Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??