5.09.2010 г., 19:47 ч.

Ще бъда... 

  Поезия » Друга
536 0 1
Ще бъда път... мини през мен -
дано да ти олекне.
Ще бъда писък... ти ще бъдеш в плен,
докато дъхът ти секне.
Ще бъда гняв, а ти ще бъдеш звяр,
дано да различиш следите.
Ще бъда светлина, а ти ще бъдеш прилеп,
 затворил си очите.
Ще бъда жар под твоите нозе...
Почакай, спри, ще се опариш.
Ще бъда цвете в твоите ръце...
Внимавай да не ме забравиш.
Ще бъда пламък друг в нечий очи,
a ти ше гледаш колко тъжно плачат.
Ще бъда призрак в твойте дни...
Ти ще бъдеш в мен душата на сираче.

... 2005

© Иванка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ще бъда призрак в твойте дни...
    a,Ти ще бъдеш в мен душата на сираче.
    хахахха сега доволен ли си,не че не си прав
Предложения
: ??:??