10.03.2009 г., 9:31 ч.

Ще бъда ли 

  Поезия » Любовна
791 0 8

Ще бъда ли за теб онази,

която в сънищата виждаш,

на изгрева да ме разказваш

и под дъжда със мен да тичаш.


Ще бъда ли за теб онази,

която с птиците те следва,

със вятъра за теб приказва

и носи слънцето във шепи.


Ще бъда ли за теб онази,

която във душата ти наднича

и във сърцето си ще пазиш

магията на нейното обичане.

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??