16.01.2006 г., 23:10 ч.

Ще бъда себе си... 

  Поезия
676 0 0
Мога да бъда себе си – да,
Пред нищо няма да склоня глава,
Какво мога и искам ще покажа,
С думи враговете ще накажа!

Ще се боря аз до края
Да постигна тъй що желая,
Ще съм силна, устремена,
Затова съм аз родена!

На думи лесно е, знам,
Но пред нищо не ще се аз предам –
Като личност да се докажа,
Името си гордо да изкажа!

© Бет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??