16 ene 2006, 23:10

Ще бъда себе си... 

  Poesía
679 0 0
Мога да бъда себе си – да,
Пред нищо няма да склоня глава,
Какво мога и искам ще покажа,
С думи враговете ще накажа!

Ще се боря аз до края
Да постигна тъй що желая,
Ще съм силна, устремена,
Затова съм аз родена!

На думи лесно е, знам,
Но пред нищо не ще се аз предам –
Като личност да се докажа,
Името си гордо да изкажа!

© Бет Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??