5.10.2006 г., 13:52 ч.

Ще бъде! 

  Поезия
595 0 11
Разтварям шепи да приема есента
от много слънце и от нежност натежала.
Преви лозата сладък плод налят,
в душата ми разцъфна цвете бяло...

Напук на всичките сълзи,
напук на болката,
горчилката...
Напук на зимата,
...и все едно кога ще дойде тя!

Ще бъде утро!
И ще бъде светло!
Ще бъде...
Красота!

© Йорданка Гецова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??