2.05.2012 г., 23:47 ч.

Ще дойдеш ли (Ела при мен) 

  Поезия » Любовна
1035 1 11

Ще дойдеш ли

(Ела при мен)

 

 

 

 

 

Ще дойдеш ли довечера в съня ми,

когато даже улиците спят?

Досущ като преплетени бръшляни

          сърцата ни в едно ще  затуптят...

 

 

Ще дойдеш ли загадъчно усмихнат

с букет червени рози във ръка?

Ще бъда сред градината притихнала

под звуците упойни на нощта...

 

 

Ще сетя ли и допира бленуван,

среднощен трепет в миг благословен?

Ще дойдеш или пак ще те сънувам?

В просъница шептя: „Ела при мен”...

 

 

 

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??