Ще докосна със думи сърцето,
всяка болка и всяка тъга.
Ще докосна със думи душата –
в нея скита далечна мечта.
В нея лятното слънце се смее
и блести по тревата роса!
Даже вятърът приказно пее,
може би е открил любовта!
Всяко цвете и всяка надежда
нежна обич ще ми донесат –
в тях замислен светът се оглежда,
а очите ти светли блестят.
И в нюансите цветни откривам
колко много обичам те аз!
И от тая любов не заспивам
дълго, дълго във нощния час.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени