Ще го хвърля на боклука,
коварното съмнение.
С него бях дотука
и аз си имам мнение.
Ще я хвърля на боклука,
проклетата нерешителност.
Омръзна ми от несполука,
ще покажа мойта изключителност.
Ще го хвърля на боклука,
лукавото недоверие.
Макар и махмурлука
да доказва мойто лековерие.
Всичко що ме спъва, ще изхвърля,
все едно е жилищен вредител.
Аз очакванията си ще надхвърля
и ще бъда победител!
© Александра Всички права запазени