Mar 10, 2016, 10:52 PM

Ще ги хвърля на боклука 

  Poetry
419 0 1

Ще го хвърля на боклука,

коварното съмнение.

С него бях дотука

и аз си имам мнение.

 

Ще я хвърля на боклука,

проклетата нерешителност.

Омръзна ми от несполука,

ще покажа мойта изключителност.

 

Ще го хвърля на боклука,

лукавото недоверие.

Макар и махмурлука

да доказва мойто лековерие.

 

Всичко що ме спъва, ще изхвърля,

все едно е жилищен вредител.

Аз очакванията си ще надхвърля

и ще бъда победител!

 

© Александра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??