18.08.2019 г., 7:24 ч.

Ще идваш и ще си отиваш... 

  Поезия » Любовна
714 0 7

Ще идваш 

и ще си отиваш...

До кога?!!

От моят свят, 

като завезда проблясваща

във мрака. 

Ще ме докосваш с твоите лъчи, 

пак отдалеч, 

скрил се, както винаги

зад облъчето в мрака. 

И ще те търся, 

аз отново, 

нощ и ден. 

И ще изгарям от любов 

да те прегърна. 

Сълзи ще роня... 

Ще проклинам този ден, 

в който моят свят 

наопаки обърна. 

Как искам да крещя!

Да плача!

Но боли... 

И болката е толкова голяма, 

че няма вик по-силен от това, 

да си остана пак така смълчана... 

 

© Нели Р Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??