17.02.2014 г., 17:37 ч.

Ще има 

  Поезия
441 0 0

Таблетът и "компа" са важни,

книгата е оставена самотна.

Деградация пълна и наши

смеят се на смешка неграмотна.

 

Татковината не могат да покажат

на световната карта днешна.

И няма родители, които да накажат

тези деца, таз сган смешна.

 

Това ли е бъдещето? Не,

по-добре да няма такова.

И как народа ще порасне,

като все ходи с "пищова"?

 

Така ли е? Или пък не съвсем?

Проблем винаги ще има,

докато духовно не пораснем.

До тогава - глупци все ще има!

© Иветтт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??