Таблетът и "компа" са важни,
книгата е оставена самотна.
Деградация пълна и наши
смеят се на смешка неграмотна.
Татковината не могат да покажат
на световната карта днешна.
И няма родители, които да накажат
тези деца, таз сган смешна.
Това ли е бъдещето? Не,
по-добре да няма такова.
И как народа ще порасне,
като все ходи с "пищова"?
Така ли е? Или пък не съвсем?
Проблем винаги ще има,
докато духовно не пораснем.
До тогава - глупци все ще има!
© Иветтт Todos los derechos reservados