18.12.2021 г., 20:37 ч.

Ще имаш силна вяра в любовта 

  Поезия » Любовна, Строги форми
692 3 8

В съня ти тази нощ не ще съм аз,

но ще усещаш полъха ми лек.

Красавица си спяща в сладък час

и моят дъх по теб е нежно мек.

 

Прошепвам името ти като звън

и устите ти мигом са усмивка.

О не, не ме търси във своя сън,

по тялото ти топла съм покривка.

 

И в миг един - ще те погаля цяла...

с една целувка - цяла те целувам...

Клепачите ти трепкат - да, узнала -

че с влюбена душа безкрай жадувам.

 

Когато се събудиш сутринта

ще имаш силна вяра в любовта.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??