3.07.2007 г., 11:58 ч.

Ще ли намеря ... 

  Поезия
520 0 3




Най-нужните слова ще ли намеря

за нежен поглед и прохладен морски бриз,

за шепота на тъжните брези

и за последна майчина повеля?

Прелитат думи като ято птици,

едната хващам - другата ми бяга.

Строя ги в тесни, хубави редици,

една към друга - за да си прилягат.

И винаги остава в мене нещо

прекрасно, тайно и неизразимо,

а въжделението, да го кажа, е тъй горещо,

но думите отлитат невидими.

© Людмила Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??