22.01.2024 г., 7:55 ч.

Ще ме помниш ли? 

  Поезия » Любовна
197 2 0

Ще ме помниш ли ти, дете?

Лъчи ще сияят в тъмнината!

Ще помня твоята добродетел

и когато гасна сред тишината!

 

Сред мъката ми дойде ти,

вятърът прогони мъглите.

Остави духът ми да лети,

да стигне чак до звездите!

 

Вечността мене ще чака,

болката ще усетя тогава,

докато ме погълне мрака

няма аз теб да те забравя!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??