12.12.2007 г., 23:15 ч.

Ще ме сънуваш... 

  Поезия
880 0 20
***
Уханна е нощта...
настъпва...
Дори нахлува честичко...
в съня ми...
Отварям й прозореца...
да влезе...
и вдишвам ненаситно...
тишината...
И звездно става вътре...
в мене...
Луната приютявам...
във очите...
Присядам с нея...
в полумрака...
до зимния перваз...
И се усмихвам...
И тихо се усмихва тя...
в очите...
а от тях валят...
валят звездите..

Уханна е нощта...
във мене...
И тихичко пристъпвам...
във съня ти...

© Арлина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??