7.08.2007 г., 14:53 ч.

Ще ме взривиш... 

  Поезия
769 0 10

Ще ме взривиш, ще се разпръсне любовта ми,
ако дори за миг отвърнеш се от мен,
ще чуеш най-крещящото стенание,
ако изчезнеш някой ден...

Ще заболи, крилете ще прекършиш,
в очите ми ще се загнезди СИВО,
а след това дори и да ме търсиш,
не ще ме видиш повече щастлива.

Ще ме взривиш... от счупена душа
не ще получиш никаква утеха,
дори веднаж ако излъжеш любовта,
ще изгоря от болка и ще се стопя...

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??