Ще ме взривиш, ще се разпръсне любовта ми,
ако дори за миг отвърнеш се от мен,
ще чуеш най-крещящото стенание,
ако изчезнеш някой ден...
Ще заболи, крилете ще прекършиш,
в очите ми ще се загнезди СИВО,
а след това дори и да ме търсиш,
не ще ме видиш повече щастлива.
Ще ме взривиш... от счупена душа
не ще получиш никаква утеха,
дори веднаж ако излъжеш любовта,
ще изгоря от болка и ще се стопя...
© Яна Вълчева Все права защищены