6.10.2016 г., 18:43 ч.

Ще нарисувам 

  Поезия » Любовна
395 2 7

 

Ще нарисувам слънце на асфалта,
голямо, кръгло, с множество лъчи.
до него облачета малки,
пухкави като дантелени мечти.

 

А долу, на земята пъстроцветна,
сред хиляди усмихнати цветя,
е моя дом, изпълнен със надежда
за много радост и детски сърчица.

 

Сега дъга ще капна над простора,
с най-нежната палитра на света
и много птици пърхащи свободно,
търсещи гнездо за любовта.

Ще нарисувам своята мечта.

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??