7.08.2006 г., 9:37 ч.

Ще откъсна късче от сърцето си 

  Поезия
667 0 2
Ще откъсна късче от сърцето си
Весела Кънчева

Ела -
близо до лицето ми.
ПритиснИ се -
силно до сърцето ми.
Спри -
с целувка сълзИте ми.
УсмихнИ се
и сбъднИ мечтите ми...
Ще заровя
аз лице в гърдите ти.
Ще огрея
с топлина сърцето ти.
И ще стопля
с обич аз душата ти.
Ще откъсна
късче от сърцето си...

09.03.2006г.
Софиа, България

© Весела Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??