ЩЕ МИ МИНЕ, ЛЮБОВ!
Вдъхновено от "Ще ти мине my love" Регина- Радост Даскалова
Ще ми мине, Любов, ще ми мине!
Ще ми мине и тази любов, от която едва не загинах!
Ще ми мине и тази болка, разкъсваща вляво сърцето.
Ще пресъхне и извор от сълзите, стичащи се пак по лицето!
Ще ми мине, Любов, ще ми мине!
Ще угасват без обич и нежност,
пропити от болка, тъжни очите.
Ще изчезнат напразно и
безнадеждно от душата плахо мечтите.
Ще ми мине, Любов, ще ми мине!
Ще изстинат и чувствата сякаш леден тайфун
през мене бързо премина!
Ще вледенят се и устните,
макар и целувките за мен да бяха стихия.
Ще ми мине, Любов, ще ми мине!
Ще увиснат ръцете ми търсещи обич и
нежност от теб малко във мрака.
Ще заключа сърцето си и то вече
никого няма напразно да чака.
Ще ми мине, Любов, ще ми мине!
Целувките свои дори за сбогом недей ми изпраща!
Тръгваш ли, спомен след теб дори недей да оставяш!
Вината вземи си и болката мятай смело на рамо.
Далеко върви си... не спирай за миг...
за миг дори не преставай...!
© Пламена Владимирова Всички права запазени