14.12.2009 г., 15:46 ч.

Ще поговорим с Коледата 

  Поезия » Друга
536 0 1

 

       Ще поговорим с Коледата

 

                                         Юлето & Канибал

 

 

 

Когато тя застана срещу мене,
от изненада целият подскочих -
тя, Коледата, китно пременена,
пристъпяше към мен напълно боса!

- Обичам Коледа и коледните песни,
животът се преражда всеки път,
когато имаш истинско семейство,
любов и радост идват изведнъж.

- Усмихна ми се Коледата ведро,
защото студ не чувстваше изобщо,
прегърна ме и срещу мен приседна,
а аз смирено ù поисках прошка.

- Ще ни прости и ние ще простим,
прекрасно знаем - всички правим грешки,
и приказната нощ ще ни сплоти,
ще търсим тихо всеки свойта вечност.

- Ще седнем с Коледата, ще се сгреем с нея,
ще поговорим, ей така, за всичко,
заспалите мечти ще оживеят
и с теб ще се превърнем във въздишка...

© Юлиана Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво, Юле! Много топло и човешко!Прекрасен и чувствен край -"и с теб ще се превърнем във въздишка..."
Предложения
: ??:??