2.11.2007 г., 11:48 ч.

ще полудея  

  Поезия
638 0 0
                             ще полудея ще полудея
                            без теб не мога да живея
                            без теб сърцето загива
                            без теб душата ми умира




                            ела до мен
                            стой до мен
                            искам те всяка нощ и всеки ден
                            светът без теб е тъмен и студен


                            душата си продадох
                            за тебе я дадох
                            обичам те за Бога
                            за тебе всяка нощ моля Бога

© Цвети Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??