Nov 2, 2007, 11:48 AM

ще полудея  

  Poetry
684 0 0
                             ще полудея ще полудея
                            без теб не мога да живея
                            без теб сърцето загива
                            без теб душата ми умира




                            ела до мен
                            стой до мен
                            искам те всяка нощ и всеки ден
                            светът без теб е тъмен и студен


                            душата си продадох
                            за тебе я дадох
                            обичам те за Бога
                            за тебе всяка нощ моля Бога

© Цвети All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??