1.08.2008 г., 12:15 ч.

Ще пречистя сърцето ти 

  Поезия » Любовна
684 0 14
Ще пречистя сърцето ти
в избуялите пламъци
на титаничната ми любов.
Отблясъците им ще рисуват
огнени сърца по небето.
За нас винаги ще изгряват
влюбено слънцето и луната.
С нас винаги ще празнуват
Щастието и Светлината.
Протегни нежните си пръсти
към виолетовата дъга,
там ще ме докоснеш и
в нея ще се слеем двама
вечно, както земята и дъжда.
Потърси ме някъде във
възбуденото си съзнание,
тази сладка тръпка съм аз!
Усещай ме в плътта си
като животоспасяваща игла.
В очите ти се отразяват
картини с неземна красота.
И във всички тях виждам
двете ни пламтящи сърца.
Ще бъдем заедно в нощта
и в стихиите на всеки ден.
Прекрасна си и неповторима,
една обичана от мен жена!

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??