9.05.2008 г., 22:47 ч.

Ще продължа 

  Поезия
663 0 5


Ти искаш да те забравя,
без болка да те оставя,
на миналото гръб да обърна,
в някоя друга да се превърна.


Опитвам всеки ден да
премахна теб от мен,
пробвах хиляди неща
себе си да отърва.


Нов човек до мен седи,
но аз мразя сините му очи,
прегръщам го и искам
вместо него, ти да бъдеш там.


Опитвам да те заменя
и сякаш вътрешно се инатя,
и против себе си вървя,
в кръг безкраен се въртя.


Но усещам, че пропадам
и живота си провалям,
всички сочат ми добрия път,
крещят ми, искат да ме спасят.


Как лошото в мен да преборя?!
Ти нямаш вина за това.
Знам, че трябва сама себе си
да разбера и живота аз да продължа.

© Мария Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да всеки има правото и свободата да избира Мерси Тоше
  • неможеш да накараш някой да те обича насила!!ако онова чувство го няма той няма защо да стои!!прекрасен стих със много истина във него !!поздравявам те мило мое Миме
  • Хубав стих!Поздрав!
  • Браво ,хубаво стихотворение.
  • Любовта пончкога е жестока и се впива в нас като вампир!Бъди силна!!Красив стих!Прегръдки!
Предложения
: ??:??