21.07.2012 г., 13:30 ч.

Ще продължа боса нататък... 

  Поезия
571 0 4

Принце, не бързай да идваш,

няма да ме събудиш само с целувка.

Уморих се... (нима не виждаш?!)

от пробване на кристални обувки.

 

Принце, нима не разбираш?

Ще продължа боса нататък...

От приказките коя избираш:

дългата или с варианта по-кратък?

 

Или другата, дето разказва

колко злини преминаваш,

как от тях геройски ме пазиш

и верен до край ми оставаш.

 

Празна душата ми крачи

и не рисува цветя от мечти.

Не, не! Не ми се плаче,

но и в небето не ми се лети...

                                       Bloom

© Веси Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??