30.07.2008 г., 23:14 ч.

Ще продължим натам 

  Поезия » Друга
566 0 7
 
    • Харесвам всичко.Тихите ти стъпки.
    • Очите ти. Прегракналия глас.
    • Ръцете и случайните ти бръчки.
    • Дори и маниера, с който хвърляш фас.
    • Харесвам те, когато си сърдита.
    • Когато ме виниш, че съм пиян.
    • Когато казваш ми, че ме обичаш.
    • Защо? - Това дори и аз не знам.
    • Но вярвам, че за мене си родена.
    • И ако идеш си - във миг ще те създам!
    • Защото ти си неделима част от мене
    • и двамата със теб ще продължим натам...

© Ивайло Цанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??