13.01.2008 г., 21:07 ч.

Ще се гримирам 

  Поезия » Любовна
850 0 6
Ще се гримирам,
за теб ще бъда толкова красива.
Не искам бъдещето да планирам,
но в някоя минута мълчалива,
без нищичко да подозираш,
ще те залее танц на самодива.
За теб ще бъда толкова красива...
И във минута сладостна и дива
ще разгадаеш тайната горчива -
дните си с любов попивам
и те са моят скъп шикозен грим,
тържество над делника непобедим...
Защо за чувствата си винаги мълчим?

© Люска Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??