7.02.2022 г., 19:27 ч.

Ще се напия с любов 

  Поезия » Любовна
276 0 1

 

Ще се напия с любов без да мисля,
има ли граници и докога,
пияна от щури мисли,
ще прекарам нощта.
Няма да спя, а ще пия,
до последната капка любов ,
ще се превърна в стихия,
в дива лава и изкусителен зов.
Ще освободя задръжките,
и омаяна от желание,
ще искам, няма да кръшкам
и без това съм вече замаяна.
Няма да спя, а ще  гледам,
как дишаш леко до мен,
ще следя всеки  дъх и движение,
пулса ти от съня укротен.
Ще галя с пръсти устните,
после ще те целувам,
пиянството не е лек,
любовта е пиянство лудо.
А когато огъня пламне,
и страстта бездиханна изригне,
ще  те събудя, ще те желая, 
и теб с любов ще напия.

© Илонка Денчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??