18.11.2008 г., 22:36 ч.

Ще се скрия 

  Поезия » Друга
715 0 20

Ще се скрия -
зад сянката на тайните.
Ще приема твърдостта на скалите,
но няма пак да ти се дам.

И отвътре ще боли,
сърцето тихо ще кърви...
А душата неразбрана
сълзи сама ще рони, горката...

Ще избягам в гoри,
ще се слея с мъглата...
Ще остана в неизвестност,
така поне ще спра да бъда виновна на всички за всичко...


17.11.2008 година

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??