5.04.2007 г., 0:46 ч.

Ще се срещнем с тъста в рая 

  Поезия
679 0 4

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Друго не, но туй го зная -
ще се срещнем с тъста в рая!

Моята жена е също
като скъпата ми тъща:
две гадюки заядливи,
злобни, алчни и свадливи!

О, той се бори като лъв,
но що е камък пред вълната?
Не издържа, и се пропи,
и скоро го покри земята!

Друго не, но туй го зная:
ще се срещнем с тъста в рая!

При таквиз жени мъжете
още тука, на земята,
си изплащат греховете!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??