24.02.2007 г., 13:08 ч.

Ще се влюбиш 

  Поезия
641 0 4
                                  Ще се влюбиш във мен и небето,
                                  ще отрони последна сьлза,
                                  ще разцъфнат цветя и дървета,
                                  и ще стане по-весел денят.



                                  Ще се влюбиш във мен и морето,
                                  ще се слее с вълните в едно,
                                  ще танцуват над него звездите,
                                  вятър тих ще шепти за любов.


                                  Ще се влюбиш във мен и луната,
                                  ще приспива с усмивка града,
                                  а нощта ще целува земята...
                                  Ще се влюбиш във мен,но кога?

© Эоя Михова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??