31.05.2007 г., 8:19 ч.

Ще си намеря луна 

  Поезия
949 0 7
Когато денят ми умре неразлистен
и тъжно отплава с вълната последна,
когато безлунната нощ ме затисне
и пак ме покрие с тъга непрогледна,

ще легна във хладната люлка на мрака,
със взор ще проникна зад девет небета,
луна ще намеря и тихо ще чакам
да слезе по мокрия гръб на морето.

© Валентин Евстатиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??