12.09.2009 г., 12:33 ч.

Ще си отида 

  Поезия » Любовна
1190 0 1

Ще те погаля и ще си отида.
Последен допир и сълза...
Дори да правя се на силна,
ти знаеш, че не е така.

Не ми остана сила да остана.
Погуби всичко, без да ти е жал.
И днес за обичта голяма
потъвам в болка и печал.

Не ми е лесно да си тръгна.
Нима е лесно да умреш?
Но нямам сили да прегръщам
човек - безразличен и лъжец.

Ще те сънувам и за теб ще плача,
ще си мечтая да си пак със мен.
И всяка вечер ще те чакам
да влезеш във съня при мен.

Ще те погаля и ще си отида.
Дори до смърт да ме боли,
защото знам, че съм излишна
и няма да те върна със сълзи.

© Краси-ма Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??