16.06.2016 г., 18:19 ч.

Ще си поискам... 

  Поезия » Друга
216 0 8

Преваля пладне. Цял живот към залез слиза.

Денят ще падне. Всичко в есента навлиза.

 

Врата отваря залезът към небесата

и се повтаря знак пореден в чудесата.

 

Години мои- трупани в живота, Боже,

са вече твои. Да ги върнеш, ще ли може?

 

И ако не, то дай ми изгрева тържествен!

Мигни поне, та в жест да си така божествен.

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??