12.09.2006 г., 0:34 ч.

ЩЕ ТАНЦУВАМЕ ЛИ? 

  Поезия
905 0 8
ще танцуваме ли

този стар хит
беше съвсем нов
когато те видях за първи път
и не посмях да те поканя
после, когато се роди синът ни, той остаря
после, когато се роди дъщеря ни, вече не го пускаха
нека не пропускаме мига
ще танцуваме ли
извинявай, малко съм скован
за пръв път танцувам с теб…
а хитът е толкова нов

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??