25.11.2008 г., 10:49 ч.

Ще те чакам 

  Поезия » Любовна
640 0 1

Ще те чакам тази нощ
в съня ми да дойдеш
боса и с разрошена коса
и да ме целунеш по челото,
и да ме погалиш с ръка,
и после приказка да ми разкажеш
за неземни чудеса.
Аз ще чакам,
ти ще дойдеш ли?!

© Виктория Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??