9.11.2014 г., 19:28 ч.

Ще те чакам 

  Поезия » Любовна
515 0 2

Ще те чакам!

 

 

Много мъка в стиховете си събрах,

много сълзи в нощите изплаках,

всеки миг отново преживях,

все за теб копнях и чаках, чаках...

 

Молих се със утрото да дойдеш,

с блеснала в окото ти сълза,

да ме приласкаеш и да кажеш -

„Тук съм Любовта да споделя!”

 

Дните ми със нощите се сляха!

Като живи въглени горят -

детски смях и болка и уплаха,

в мислите ми все към теб летят!

 

Ще те чакам – може би ще трепне

нещо във сърцето изведнъж -

и отново ти ще ме превърнеш

в най-щастливия и влюбен мъж!

 

 

Любомир Попов

© Любомир Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??