Ще почакам -
в мрака на нощта,
наивно ще те чакам,
моя погубена мечта -
с надежда да ме окрилиш,
вярата в любовта да ми възродиш.
Ще те чакам -
няма да се уморя!
Звездите ще броя,
ще те зова,
ще те прилаская...
Дори ако трябва да остарея докато те чакам!
© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени