Apr 17, 2007, 12:27 AM

Ще те чакам! 

  Poetry
708 0 11

Ще почакам -
в мрака на нощта,
наивно ще те чакам,
моя погубена мечта -
с надежда да ме окрилиш,
вярата в любовта да ми възродиш.

Ще те чакам -
няма да се уморя!
Звездите ще броя,
ще те зова,
ще те прилаская...
Дори ако трябва да остарея докато те чакам!

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??